Preskočite na vsebino

Vabilo na promocijski dogodek projekta #BUTMUZ


Pomorski muzej - Museo del mare »Sergej Mašera« Piran-Pirano je partner v projektu Mreža in virtualizacija butičnih muzejev podeželja (#BUTMUZ), ki je sofinanciran v sklopu programa Strategije lokalnega razvoja »LAS Istre« s sredstvi Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) in Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. Vodilni partner projekta je Občina Izola, partnerji pa so še Inštitut IRRIS za raziskave, razvoj in strategije kulture, družbe in okolja, Turistično združenje Izola ter Občina Ankaran.


Namen projekta je povezati butične muzeje, ki se ukvarjajo z naravno in kulturno dediščino primorskega podeželja, ter s pomočjo digitalizacije vzpostaviti virtualni muzej in oblikovati niz turističnih itinerarijev, ki bodo povečali privlačnost podeželja slovenske Istre in ga približali vsem generacijam. 

 

 

Projekt je v zaključni fazi in zato vas želimo seznaniti s projektnimi rezultati. Vljudno vas vabimo na promocijski dogodek, ki bo v torek, 28. septembra, z začetkom ob 18. uri v Pastoralno kulturnem centru »Georgius« v Piranu, Ulica IX. Korpusa 25. 

 

Vljudno vabljeni.

 

Za udeležbo je potreben pogoj PCT.

Prijava na e-novice

Obveščanje o novostih, itd.
Več o obdelavi osebnih podatkov in svojih pravicah najdete tukaj.